Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-friesland.nl


  Mediums uit Friesland geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Johan
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan voelt mij heel goed aan, weet alles heel goed over te brengen en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Paragnost met veel kennis en inzicht




Ervaring van Alysha met medium Johan   Ervaring van Alysha met medium Johan   Ervaring van Alysha geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Wat een mooi gesprek. Je wist alles zo goed te beschrijven van beide kanten. Je bent heel open en eerlijk en daarvoor wil ik je bedanken.




Ervaring van julia met medium Johan   Ervaring van julia met medium Johan   Ervaring van julia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik heb vertrouwen in kaartlegger Johan zijn gave. Hij heeft uiteindelijk altijd gelijk. Dankjewel Johan hiervoor




Ervaring van Berna met medium Johan   Ervaring van Berna met medium Johan   Ervaring van Berna geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point. Liefs Mar




Ervaring van Mariska met medium Johan   Ervaring van Mariska met medium Johan   Ervaring van Mariska geplaatst op 3 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met medium Johan   Ervaring van Mireille met medium Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Hoi Johan. Wat ben je toch een fijne man om mee te praten. Je hebt mij en de kinderen zo goed geholpen om door deze moeilijke periode heen te Knokken. We zijn er nog niet maar met jouw hulp gaat dat vast een stuk rustiger. Ik maak mij minder zorgen door jouw heldere antwoorden en inzichten. Heel knap hoe je keer op keer weer gelijk hebt. Liefs J




Ervaring van Janny met medium Johan   Ervaring van Janny met medium Johan   Ervaring van Janny geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Beste Johan, ik heb veel paragnosten in mijn leven gesproken. Soms gaven ze goede voorspellingen en soms zaten ze er naast. Na een grote teleurstelling met mediums was ik gestopt met bellen, maar mijn gevoel zij nee. ik ga Johan bellen, omdat ik goede zaken van je hoorde. Zondag heb ik je gesproken en ik was zo onder de indruk van je, dat al mijn onzekerheden in ene zijn verdwenen. Ik heb meer vertrouwen gekregen. Ik hoop dat alles wat je hebt voorspelt echt zal gaan uitkomen. Veel liefs en ik heb je een belverzoek gestuurd. Ik denk dat je nu wel weet wie ik ben. xxx.






Ervaring van Jennifer met medium Johan   Ervaring van Jennifer met medium Johan   Ervaring van Jennifer geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, wat ben ik blij dat ik jou gisteren gesproken hebt. Het voelde gelijk vertrouwt, het is net of ik je al jaren ken. Alles klopte in jouw legging zonder ook maar iets te zeggen over wie het ging, heel knap. Ik ben ook blij met de bevestigingen die ik heb gekregen qua werk en liefde. Het is nu geduld hebben en ik heb nu alle vertrouwen erin.

Dank je wel Johan, je bent echt een uitstekend medium.

Liefs Amber x




Ervaring van Amber met medium Johan   Ervaring van Amber met medium Johan   Ervaring van Amber geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan voor mij ben je het meest ervaren medium op de site. Ik ken je al een hele tijd. Telkens weer wanneer ik je raad nodig had, onlangs nog voor een grote aankoop waarvan ik dacht dat ik het financieel niet kon waarmaken.
Heb je toen duidelijk gezegd dat dit goed komt maar nog een beetje geduld moest hebben. En ja hoor je had gelijk. Door jou steun en hulp van je gidsen is mijn leven positief veranderd.
Ben je enorm dankbaar Johan.
Vriendelijke groeten C.




Ervaring van C met medium Johan   Ervaring van C met medium Johan   Ervaring van C geplaatst op 5 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Bedankt Johan om even te kijken. Eigenlijk bevestigde je mijn gevoel. En dat had ik nodig.




Ervaring van Caroline met medium Johan   Ervaring van Caroline met medium Johan   Ervaring van Caroline geplaatst op 8 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Bedankt Johan. ken je nu al een paar jaar en steeds heb je het aan het rechte eind . steeds geholpen als ik het moeilijk heb. je geeft me de juiste handvaten om verder te kunnen . veel geduld met me . je bent een zeer goed medium :-) groetjes Chr.




Ervaring van Chr met medium Johan   Ervaring van Chr met medium Johan   Ervaring van Chr geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Wat een fijn gesprek vertelt uit zichzelf al veel, mooi toch hoe dit kan. Voorspelling ben ik benieuwd of deze uitkomen. 1 in ieder geval op korte termijn. Zou mooi zijn.




Ervaring van AMJ met medium Johan   Ervaring van AMJ met medium Johan   Ervaring van AMJ geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Je bent een Topper. Dank je voor je oprechtheid.




Ervaring van Meola met medium Johan   Ervaring van Meola met medium Johan   Ervaring van Meola geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Heel goed gesprek gehad met Johan. Hij zat er bovenop, en kon precies vertellen wat er speelde.




Ervaring van An met medium Johan   Ervaring van An met medium Johan   Ervaring van An geplaatst op 13 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik had je vroeger al eens gebeld over een bepaalde situatie en jouw voorspelling kwam uit. Nu ging het over iets ander, zonder maar iets te zeggen beschreef je de situatie wat er allemaal speelt in het leven en de zorgen van S. Maar ook de dingen die je ziet tussen ons. Heel weinig mediums kunnen dit. Moet mijn angsten loslaten en in mijn kracht gaan staan. Niet makkelijk, maar zal nodig zijn om open te staan op de mooie dingen die op mijn pad gaan komen. Dankjewel voor de inzichten en uw begripvolle steun.




Ervaring van Sandra met medium Johan   Ervaring van Sandra met medium Johan   Ervaring van Sandra geplaatst op 13 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Dag Johan. Zo fantastisch ons telefoon gesprek. Over ex geliefde en je oprechte begrip. Je begreep me volledig en had door wat er speelde. Ik hoef me niet te schamen zoals je zei. Buiten de eerlijke correcte voorspelling en aanvoelen heb ik heel veel aan je babbel gehad. Bedankt Johan.




Ervaring van D met medium Johan   Ervaring van D met medium Johan   Ervaring van D geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Dag Johan. Zo fantastisch ons telefoon gesprek. Over ex geliefde en je oprechte begrip. Je begreep me volledig en had door wat er speelde. Ik hoef me niet te schamen zoals je zei. Buiten de eerlijke correcte voorspelling en aanvoelen heb ik heel veel aan je babbel gehad. Bedankt Johan.




Ervaring van D met medium Johan   Ervaring van D met medium Johan   Ervaring van D geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Zeer oprechte en warme man voelde alles heel goed aan.




Ervaring van S. met medium Johan   Ervaring van S. met medium Johan   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, bedankt voor het aangename gesprek. Je voelde de dingen aan zoals ze zijn, zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Was aangenaam verrast.




Ervaring van S.A met medium Johan   Ervaring van S.A met medium Johan   Ervaring van S.A geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Topman.




Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan is een topper. Meer dan 5 sterren waard. Dank je voor je oprechtheid. En dank je dat je mijn kon bevestigen wat er precies speelde. Super top. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Nogmaals dank. Xxx s.




Ervaring van S met medium Johan   Ervaring van S met medium Johan   Ervaring van S geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, wat heb jij een sterke gave. Up to the point en top.




Ervaring van aniet met medium Johan   Ervaring van aniet met medium Johan   Ervaring van aniet geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, ik hoefde jou niet veel te vertellen, want je ziet en voelt het heel goed aan. Jij behoort tot de betere hier op de lijn, echt top. Bedankt voor de voorspellingen, inzichten en steun. Tot later.




Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem met medium Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Lieve man zonder vooroordelen.
Nu hopen dat het uitkomt wat Johan zegt .
Ga je gelijk bellen Johan .




Ervaring van Thea met medium Johan   Ervaring van Thea met medium Johan   Ervaring van Thea geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik sprak johan voor de tweede maal en ziet de dingen nog altijd zoals de vorige keer dat ik hem sprak , ik wacht het bericht af en als het zover is dan stuur ik je terug een bericht om je het te laten weten het goede nieuws. Het is een zeer lieve aangename man je krijgt een goed gevoel bij johan echt een aanrader, hij zegt de dingen hoe ze werkelijk zijn .
groetjes.




Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  zeer mooi en inhoudsvol gesprek, zonder informatie wist hij de perfect wat er gaande was. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die hij deed , naar de toekomst toe, ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .




Ervaring van rita met medium Johan   Ervaring van rita met medium Johan   Ervaring van rita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik sprak voor de eerste maal met Johan, een zeer aangename man , ik zal eind juni nieuws krijgen wat ben ik benieuwd en laat het je zeker weten als het zover is. je gaf mij een positief gevoel en veel moed, je zei dat ik mij niet nerveus moest maken.

Groetjes Inge tot later JOHAN.




Ervaring van Inge met medium Johan   Ervaring van Inge met medium Johan   Ervaring van Inge geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  ik had je beloofd om iets te schrijven , de steun die je me elke keer geeft , geeft me weer moed om verder te gaan. er zijn dingen die je mij vertelde over personen , waar je gelijk gekregen in hebt.dank je wel Johan.




Ervaring van CHR met medium Johan   Ervaring van CHR met medium Johan   Ervaring van CHR geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Goed consult, allemaal juiste waarnemingen. Helaas viel de verbinding heel snel weg door onbekende oorzaak.




Ervaring van Maja met medium Johan   Ervaring van Maja met medium Johan   Ervaring van Maja geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Hartelijk dank voor dit fijne gesprek. Het gesprek heeft mij hoop gegeven en heldere adviezen en waarnemingen waar ik mee verder kan. Ik hou u op de hoogte van de gebeurtenissen. Dank je wel.




Ervaring van Diana met medium Johan   Ervaring van Diana met medium Johan   Ervaring van Diana geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan is een goede gids, om moeilijke situaties aanvoelen en goed raad te geven en zo iets te kunnen veranderen. Hij kan dus heel goed invoelen. En rechtaan-rechtuit. Een goede aanrader.




Ervaring van M. met medium Johan   Ervaring van M. met medium Johan   Ervaring van M. geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Hallo Johan, wat je zei klopte volledig, ik hoop dat er binnenkort verandering komt en dat dan alles goed mag gaan. Was aangenaam verrast door wat je allemaal zei, je bent een aangenaam persoon om mee te praten,. ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van yol. met medium Johan   Ervaring van yol. met medium Johan   Ervaring van yol. geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, bedankt voor de hoop .




Ervaring van Mm met medium Johan   Ervaring van Mm met medium Johan   Ervaring van Mm geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-friesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden