Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-friesland.nl


  Mediums uit Friesland geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Merlijn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Weer in mijn element.

Merlijn weet als geen ander mij terug in mijn kracht te zetten. Ook met mijn helderziendheid en heldervoelendheid, als jonge medium, weet hij met zijn witte, zuivere magie raadt. Heeft mij daarnaast vanavond succesvol geholpen met reinigen. Ik voelde het verschil al meteen. Aanrader als je echt je leven wilt veranderen.

Dankjewel. Blij dat jij er bent!.




Ervaring van Gouden boompje met medium Merlijn   Ervaring van Gouden boompje met medium Merlijn   Ervaring van Gouden boompje geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Dankbaar dat ik binnen een paar minuten weer bij mezelf kon komen. Duidelijk helder en goed advies.




Ervaring van Anoniem met medium Merlijn   Ervaring van Anoniem met medium Merlijn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Ware tovenaar,

Uitstekende invoeler en positief. Prettige zakelijke kant en weet de juiste tips aan te raken.


Voor echte antwoorden en ingevingen, bellen maar!




Ervaring van Diamant met medium Merlijn   Ervaring van Diamant met medium Merlijn   Ervaring van Diamant geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Lieve Merlijn, wauw! Wat een topper ben je, wat een heerlijk en eerlijk gesprek vol inzichten. Je voelde mij en de situatie onmiddellijk aan en was er boenk op. Een puur en zuiver iemand, dank je wel voor de persoon die je bent. Je staat in mijn favorieten en bel je zeker terug.




Ervaring van De kerst en uil meid met medium Merlijn   Ervaring van De kerst en uil meid met medium Merlijn   Ervaring van De kerst en uil meid geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hoi merlijn ,
Dus heb gedaan wat je me zei van de brief !
Ben naar strand gegaan en daar verbrand en resterende in de zee gegooid dus lekker mee met de golven‚
Hopelijk help het en werken ze hierboven mee .
Fijne kerst gewenst en goede eindejaar.
R




Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Prachtig gesprek met Merlijn zojuist gehad. Geeft kracht, power en vertrouwen... loepzuiver en liefdevol confronterend. Dankjewel en heerlijke dagen gewenst voor jou!




Ervaring van R met medium Merlijn   Ervaring van R met medium Merlijn   Ervaring van R geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Dank voor jou inzichten en de bevestigingen die ik al heel lang vermoede
je bent een fijn mens om mee te praten en een zuiver medium/paragnost
wens je fijne feestdagen en een succes vol 2023




Ervaring van anoniem met medium Merlijn   Ervaring van anoniem met medium Merlijn   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Merlijn is echt een aanrader. hoe hij mensen en situaties beschrijft echt heel goed. Er zijn al twee voorspelingen van je uitgekomen op zeer korte tijd. Je zat echt met alles goed, zal ook je tips op gaan volgen. Liefs E




Ervaring van Elise met medium Merlijn   Ervaring van Elise met medium Merlijn   Ervaring van Elise geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Heel fijne gesprekken gevoerd met Merlijn, in een voor mij moeilijke periode. Merlijn hoort je in alle rust aan, zonder direct conclusies te trekken. Ook als medium is Merlijn heel zuiver en betrouwbaar. Merlijn voelt je problemen heel goed aan en vooral geeft Merlijn je handvaten om verder te komen in je proces en rust te vinden. Kortom, Merlijn is een aanrader in vele opzichten!




Ervaring van Anneke met medium Merlijn   Ervaring van Anneke met medium Merlijn   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Merlijn,
Dank je voor je steun en geduld, blij dat je er altijd voor me bent als ik het even nodig heb.
Wens je alvast al het goede voor de kerst en het nieuwe jaar.
Liefs Linda




Ervaring van Linda met medium Merlijn   Ervaring van Linda met medium Merlijn   Ervaring van Linda geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Lieve Merlijn, zo verwonderlijk om met jou te spreken, echt een aanrader. Liefs M




Ervaring van Marcel met medium Merlijn   Ervaring van Marcel met medium Merlijn   Ervaring van Marcel geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Zeer prettig gesprek waarbij Merlijn vrij snel kon invoelen met wie ik te maken had. Absolute een aanrader!




Ervaring van S met medium Merlijn   Ervaring van S met medium Merlijn   Ervaring van S geplaatst op 11 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hallo marlijn
Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was.
Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb.
Gr Rita




Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita met medium Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.




Ervaring van Zulaika met medium Merlijn   Ervaring van Zulaika met medium Merlijn   Ervaring van Zulaika geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met medium Merlijn   Ervaring van Zusanne  met medium Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met medium Merlijn   Ervaring van A met medium Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Wat een vriendelijke en rustige man. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Heel onrustig gebeld maar als 1 van de weinige waarbij ik voel dat het echt heel zuiver is, opgelucht opgehangen. Super bedankt




Ervaring van D. met medium Merlijn   Ervaring van D. met medium Merlijn   Ervaring van D. geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Lieve Merlijn wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen!! Warme groet van Antoinette




Ervaring van Antoinette met medium Merlijn   Ervaring van Antoinette met medium Merlijn   Ervaring van Antoinette geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Ha Merlijn,
Enorm bedankt voor de duidelijke en praktische adviezen. Ga er zeker mee aan de slag. Mooi om te ervaren hoe je vanuit oprechte interesse een ander verder wil helpen.
Bel je zeker nog een keer!




Ervaring van Startende ondernemer met medium Merlijn   Ervaring van Startende ondernemer met medium Merlijn   Ervaring van Startende ondernemer geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Beste Merlijn,
Super goed gesprek gehad, iemand die zijn gave eerlijk en oprecht inzet en daarbij een eigen visie deelt wat hieruit naar voren komt om de mensheid verder te helpen.
Daarbij heeft Merlijn ook een luisterend oor maar nog belangrijker je ook echt hoort!
Bedankt voor het fijne gesprek!
Groet, Saskia




Ervaring van Saskia met medium Merlijn   Ervaring van Saskia met medium Merlijn   Ervaring van Saskia geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hallo Merlijn,
Heb je net gesproken. Je hebt mij zeer goed geholpen in een zakelijk stuk van mij. Ik was behoorlijk vastgelopen, maar kan nu weer verder met een rustiger gevoel. Dank je wel.
Ik bel je sowieso nog om het resultaat te vertellen.
Groetjes karin.




Ervaring van Karin met medium Merlijn   Ervaring van Karin met medium Merlijn   Ervaring van Karin geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Beste Merlijn, wat een krachtig consult heb je mij gegeven! Ik zat in een diepe depressie, wanhopig op zoek naar een strohalm. Je ging me allerlei vragen stellen, waardoor je mij in een uur tijd in mijn kracht zette. Ik kwam weer bij mijn gevoel (in plaats van mijn denken) en ik voelde het vertrouwen langzaam weer in mijn lichaam komen. Je zei dat ik heel erg lief voor mezelf mocht gaan zijn, mezelf op de eerste plek mocht gaan zetten en dat ik in beweging mocht komen. Ik ga weer sporten en van het leven genieten! Heel veel dank voor je krachtige steun en de positieve spiraal waar ik weer contact mee heb. Lieve groet, Joyce




Ervaring van Joyce met medium Merlijn   Ervaring van Joyce met medium Merlijn   Ervaring van Joyce geplaatst op 27 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Superpositieve medium ,geeft je ook goeie handvaten mee en is ook correct, niet langdradig, maar direct to the point .
Merlijn ik ga je advies opvolgen met 15 punten en laat je volgend jaar weten, als ik mn lucky guy ontmoet hebt.
Dank je wel.






Ervaring van Happy girl met medium Merlijn   Ervaring van Happy girl met medium Merlijn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Merlijn is erg doortastend. Hij doorzag gelijk mij als persoon en de situatie. Merlijn gaf concreet advies waarmee ik vooruit kan.




Ervaring van P met medium Merlijn   Ervaring van P met medium Merlijn   Ervaring van P geplaatst op 21 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Wat fijn om jou te ontmoeten. Jij kreeg mijn echte problemen helder. Samen met jou heb ik mijn positieve en negatieve spiraal helder gekregen. Een hulpmiddel voor de rest van mijn leven. Veel dank!




Ervaring van CM met medium Merlijn   Ervaring van CM met medium Merlijn   Ervaring van CM geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Lieve Merlijn, vandaag heb ik u eerste keer gesproken. En wil u hartelijk danken voor uw uitleg en inzichten. Ik ga mijn lijstje maken. Veel liefs F




Ervaring van F met medium Merlijn   Ervaring van F met medium Merlijn   Ervaring van F geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-friesland.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden